لیست اختراعات ناصر كريمي
فرآيند تهيه ي سوتلاوا تركي با عصاره نارگيل و وانيل با 30درصد شكر كمتر، باقلوا يكي از شيريني هاي تركي منحصر به فرد است كه استفاده از آن در بين كليه ي شهر ها و اقشار سني متفاوت بسيار رايج است از اين رو لازم است بدانيم اين شيريني از درصد قند و شكر بالايي حتي بيشتر از نبات برخوردار است از اين رو فرآيند ادعايي با هدف كاهش استفاده از شكر و ايجاد يك محصول سالم طراحي و ساخته شد براي تهيه خمير، آرد، شير، آب، تخم مرغ، گلوكز، نمك و مقداري وانيل را داخل ميكسر ريخته و به آرامي هم ميزنيم تا به قوام مورد نظر برسد. سپس خمير بدست آمده را با وردنه مخصوص به قدري پهن ميكنيم تا به نازكي كاغذ برسد. چند لايه خمير را در ديسهاي مخصوص فر قرار داده و مغزهاي پسته، بادام هندي، بادام و فندق را به طور مجزا براي تهيه سوتلاوا با طعمهاي مختلف بر روي خميرهاي چيده شده در ديس اضافه ميكنيم و دوباره چند لايه خمير بر روي مغزها ميكشيم. در ادامه برشهاي مربعي بر روي خمير ايجاد كرده و به جهت پخت در فر، ظرف را پر از روغن ميكنيم و در دماي 200 درجه به مدت تقريبي نيم ساعت در فر قرار ميدهيم. پس از پخت تمامي روغن ديس را خالي كرده و شهد را كه از قبل تهيه كرده بوديم به روي محتويات ديس اضافه ميكنيم و در انتها با پودر كاكائو، پودر شكلات يا پودر نارگيل تزئين ميكنيم.
موارد یافت شده: 2